Junior torna-vb: A lányok a pódiumedzésen hangolódtak a világversenyre

Sikeres pódiumedzés Antalyában! Egy nappal a junior torna-világbajnokság megkezdése előtt a Knight Anna, Kutasi Hanna, Mayer Eszter alkotta magyar csapat az amerikaiakkal egy csoportban vett részt a pódiumedzésen.

A körülmények hibátlanok, minden adott, hogy kiváló világversenynek adjon otthont a török város. Jordanov Zoltán utánpótlás szakmai igazgató elmondta, összességében sikeres volt a pódiumedzés. „Kutasi Hanna és Mayer Eszter kifejezetten jó gyakorlatokat mutatott be, sajnos Knight Anna kisebb egészségügyi problémákkal küszködött, megfázásos tünetei vannak, és érezni lehetett, hogy nincs százszázalékos állapotban. Az amerikaiakkal nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, előzékeny, szimpatikus társaság benyomását keltették.” – számolt be a pódiumedzésről Jordanov Zoltán.

A lányok szerdán kettőt edzenek, és számukra csütörtökön kezdődik a verseny. A fiúknak holnap startol a világbajnokság. Ez lesz a második junior-világbajnokság. Az elsőt Győrben rendezték meg, még a Covid-járvány előtt. 

Infó és kép: Kaszala Claudia és a Sajtócsapat