Az EGT világcég a teniszsport támogatói között

Az “Euro Games Technologies” (EGT) is mostantól a Bolgár Tenisz szövetség szponzorai között található. Ez a döntés természetes folytatása az EGT régóta fennálló, a bolgár sportokat támogató üzletpolitikájának.

“A Bolgár Tenisz Szövetség részéről rendkívüli örömünkre szolgál, hogy olyan világhírű céggel jelenthetjük be a partnerségünket, mint az EGT. Azon időszak után, amelyben a koronavírusnak a  partnerkapcsolatainkra és a szponzorokra tett kedvezőtlen hatását érezhettük, úgy gondoljuk, hogy ez a mostani nagyszerű hír csak megerősíti a sportágunkat és még több partner részvételével egy felfelé ívelő folyamatos növekedés kezdetét jelzi. Köszönöm és hálával tartozom az EGT vezetőségének a bolgár tenisz iránti bizalomért és támogatásért” – mondta Stefan Cvetkov, a Bolgár Tenisz szövetség elnöke.

Az Euro Games Technologies (EGT) egy közel 20 éves múlttal rendelkező bolgár játékfelszerelés-gyártó, cég, amely 28 nemzetközi irodával rendelkezik és termékportfóliója a világ több,  mint 100 országában telepített játék hardvereket és szoftvereket tartalmaz.