Torna: Böczögő új elemekkel készül

Korláton és talajon is új elemekkel, továbbá egy átalakított gerenda gyakorlattal készül az őszi versenyekre a kétszeres olimpikon tornász, Böczögő Dorina, aki túl van egy kisebb vállműtéten. A válogatott tornász elmondása szerint már igencsak időszerű volt a beavatkozás, hiszen csaknem egy éve érez kisebb-nagyobb fájdalmat testrészben. Az operáció annyira sikeres volt, hogy az azt követő harmadik napon megkezdte a rehabilitációt, amellyel azóta is szépen halad, fokozatosan edz, és készül a visszatérésre.

A pandémia okozta szünet alatt sem lankadt az MTK-Budapest tornásza, minden nap edzett, ennek köszönhetően pedig két hét alatt minden elem és gyakorlat teljesen visszajött.

Böczögő már nagyon várja, hogy teljes intenzitással készüljön, hiszen a hosszú szünet miatt nagyon izgatott, hogy téthelyzetben is megmutassa magát.

Böczögő Dorina: Őszintén szólva már nagyon várom, hogy teljes intenzitással edzhessek, na meg persze a versenyek miatt is nagyon izgatott vagyok. Azt vettem észre, nem csak magamon, hanem a társaimon is, hogy mindenki nagyon ki van éhezve a sikerre, a tornára, hogy újra megmutassuk és megmérettessük magunkat. Bízom abban, hogy az őszi versenyeket már biztonsággal meg lehet tartani.

Infó: Kaszala Claudia